Chez Clémentine

Frieten Place Saint-Job Uccle gecreëerd door Clémentine, de dochter van de oprichter van de beroemde frietkraam Antoine Jourdanplein.

Bestel nu

Over ons

In de frietkraam Clementine (bij Clem zo zeggen de stamgasten), plus een snack, het is een concept. dat het creëren van een frietkraam in Ukkel - Brussel milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. Frieten, hamburgers, gehaktballen, nuggets, kebabs ... en veel sauzen!

Vandaag de dag, de eigenaren wilde deze instelling te transformeren in Brussel een modern en in harmonie met de tijd: een eco-vriendelijke frietkraam. Het ontwerp van het gebouw aan levensmiddelen gekozen door de gebruikte materialen, alles is ontworpen om het milieu en zonder enige invloed op de prijzen te respecteren. Zo Chez Clementine serveert gezonde gerechten uit frietjes, hamburgers, hotdogs, vegetarische gerechten, vis en vers vlees geserveerd met vriendelijkheid in een gezellige sfeer en voor een kleine prijs. Om te genieten van deze gerechten op elk gewenst moment, de frituur Chez Clementine elke dag open tot 1 uur 's nachts en verlengt vrijdag en zaterdag tot 06:00.

Petit Futé: Établissement recommandé

Afhaal

Informatie

Plaats

Locatie van Chez Clémentine

Chez Clémentine
Sint-Jobsplein 40
1180 Ukkel
België

Contact opnemen

Openingsuren

Maandag 11:30 — 23:30

Dinsdag 11:30 — 23:30

Woensdag 11:30 — 23:30

Donderdag 11:30 — 23:30

Vrijdag 11:30 — 23:30

Zaterdag 11:30 — 23:30

Zondag 11:30 — 23:30

Extra informatie

  • Betaalmiddelen: Cash, Debet kaart, Maaltijdcheques, Bancontact Mobile App
  • Privé openluchtparking
  • Fietsenparking
  • Toegankelijkheid voor rolstoelen
  • Maaltijden: Diner, Lunch
  • Zitplaatsen buiten

Nieuws

Contacteer ons

Wij accepteren geen reserveringen.